2
Dr Beau Diantara 5 Serum Jerawat Terbaik | hyeaaaa korang. Rindu sis tak ? Hahaaa. Lama sis tak bersiaran kat blog kan. Tapi sis tetap aktif kat fb dan ig tau. Korang boleh follow rapat² yea. Gituh ! Rasa pelik pulak bila sis ... Sis .. Sis.. Hihii. Ok..back to normal la yea.

Hari ni, lunch lama ... So aku ada masa tuk update blog. Kalau kat rumah, memang tak sempat nak buat apa² tapi tuk kekal cantik, ada je masa tuk aku kekalkannya. Haha.. Biasanya bila dah anak² tidur, aku take 5 tuk uruskan diri terutamanya bahagian kulit muka. 


Siapa dikalangan pembaca blog aku ni pakai serum? Cer angkat tangan ! Korang pakai serum apa ? Korang ada masalah kulit yea? Berjerawat atau berjeragat ? Kali ni aku nak share ngan korang semua, serum dari Dr Beau diantara 5 serum jerawat yang terbaik.


Bila usia dah cecah 30an ni, aku sendiri sedar yang kulit muka makin berubah. Ada la sikit² kedut tu. Kadang-kala timbul jerawat gatal kat muka. Itu masalah normal dan memang tak dinafikan. Ada yang ambil suntikan .. Ish ! Tak sakit ke ey ? Aku pulak yang seram..hahhaa

Ok.. Untuk serum Dr Beau ni, hanya perlu sapu jer kat muka dan leher. Tak perlu ditelan ok..hahaha. Korang jangan cari nahas tau, nak cantik cepat, hang telan sebijik serum ! No..no..no. hanya perlu sapu jer dibahagian muka hingga leher.
Apa yang bestnya serum ni ? Nak tau tak ? Masa memula aku pakai, aku dapat hidu bau wangi. Yea.. Wangi dari serum ni. Bila sapu kat muka, rasa tenang giler. Hilang rasa stress. Tak melekit pun .Warna pun jernih jer..macam air. Biarkan beberapa saat, terus meresap dalam kulit. Muka aku ni kecik, bila aku potong 1 kapsul serum ni rasa macam "banyaknya"..hahaa. 

TIPS PAKAI SERUM DR BEAU







Aku kongsi dengan korang tips untuk pakai serum ni supaya lebih berkesan. Korang follow jer step ni, inshaAllah akan dapat hasil yang lebih cepat dan baik. Aku pakai waktu malam jer, sebab pagi memang tak sempat nak "me time" bila dah ada 2 orang anak ni..hahaa. Huru hara kalau dorang mood tak elok pepagi. 

TESTIMONI SERUM DR BEAU




Gambar atas ni semua testimoni dari pelanggan yang menggunakan serum Dr Beau. Ada pelbagai jenis masalah kulit. So far, bila dah amalkan pemakaian serum ni, ada perubahan kat kulit dorang. Sesapa yang ada masalah kulit kusam pun boleh pakai serum tau. Sejujurnya pada pandangan aku, penggunaan serum ni memang bagus untuk memastikan kulit sentiasa segar, cantik, glowing...ah...apa lagi ? 

Orang perempuan ni, dah cantik pun mesti nak cantik lagi kan. Kecantikaan adalah hak wanita..hihi. So, kalau korang nak dapatkan info lebih lajut mengenai serum ni, boleh ke laman sesawang kat bawah ni. Segala persolaan korang akan terjawab di sana. 

FacebookDr Beau Malaysia
InstagramDr Beau Official
No. tel : 0169633443

 
Top