2
Operation Gigi Abang Long
Operation Gigi Abang Long

Operation Gigi Abang Long | Hari ni aku tergerak hati nak kongsi kisah pembedahan buang gigi abang long yang rosak sebagai kenangan untuk ...

Read more »

3
Kali Pertama Masuk Wad Dan Operation
Kali Pertama Masuk Wad Dan Operation

Kali Pertama Masuk Wad Dan Operation |  Kalau ikutkan hati, aku tak nak kongsi kisah ni tapi sebagai kenangan anak-anak nanti, aku gagahka...

Read more »

0
Bulan Mei, Bulan Meraikan Orang Yang Disayangi
Bulan Mei, Bulan Meraikan Orang Yang Disayangi

Bulan Mei, Bulan Meraikan Orang Yang Disayangi | Tahun 2018, bulan Mei ni aku sambut hari kelahiran untuk 3 orang teruna dalam hidup aku. B...

Read more »

3
Budak Kena Buli !
Budak Kena Buli !

Budak Kena Buli ! Dah besar budak ni..haaa.. Nka jadi abang ngah tak lama lagi ...hihiii. Bulan ni genap usia 9 bulan dan paling best, bar...

Read more »

3
HFMD Punca Taska Tutup Seminggu
HFMD Punca Taska Tutup Seminggu

HFMD Punca Taska Tutup Seminggu |  Miggu lepas, aku terima info dari cikgu kelas Abang Long mengenai penyakit berjangkit HFMD yang menular...

Read more »

2
Aku Juara !
Aku Juara !

Aku Juara ! | Tak sedar dah genap usia 8 bulan anak teruna nombor dua ni ha. Kalau tengokan saiz badan, ceneot je hai.. Kecik tapi bila du...

Read more »

8
Berbaloi Bercuti Di Dash Box Hotel Cyberjaya
Berbaloi Bercuti Di Dash Box Hotel Cyberjaya

Berbaloi Bercuti Di Dash Box Hotel Cyberjaya | Dah lama rasanya tak bercuti dengan keluarga...hehe. Mencari kegembiraan dengan mengembirak...

Read more »

2
Merangkak Sambil Menangis
Merangkak Sambil Menangis

Merangkak Sambil Menangis |  Orang kata anak ke-2 ni lain dari yang lain. Maksudnya tak sama perangai dengan anak yang pertama. Setakat pen...

Read more »

4
Jom Rewang 2018 | Pameran Pengantin
Jom Rewang 2018 | Pameran Pengantin

Jom Rewang 2018 | Pameran Pengantin . Sekarang ni musim cuti sekolah. Tak sah kalau setiap kali ada jer cuti panjang, pasti ada majlis ken...

Read more »

7
Anak-anak Tak Sihat, Ibu Pun Tumpang Sakit
Anak-anak Tak Sihat, Ibu Pun Tumpang Sakit

Anak-anak Tak Sihat, Ibu Pun Tumpang Sakit | Hari ni dah genap seminggu abanglong kena kuarantin sebab chicken pox. Berjangkit kat taska. B...

Read more »

9
Hantu Kek !
Hantu Kek !

Hantu Kek | Waktu aku mengandungkan Abang Long, aku memang suka makan dessert. Kedai kek kat Presint 8 tu jadi persinggahan aku setiap min...

Read more »
 
 
Top