0
Bila Soalan UPSR Bocor!!
Bila Soalan UPSR Bocor!!

Semalam dapat berita yang soalan Sains UPSR tahun ni bocor, sepatutnya budak-budak darjah 6 dah boleh merdeka hari ni. Ermmm.. kesian ...

Read more »

0
Cabaran 30 Hari | Hari Ke-7 : Sejauh Mana Pentingnya Pendidikan
Cabaran 30 Hari | Hari Ke-7 : Sejauh Mana Pentingnya Pendidikan

Pening jugak nak sahut cabaran untuk hari ni. Soalannya, sejauh mana pentingnya pendidikan bagi dkna? Haaa.. nak tulis apa nie? Ada yang ta...

Read more »

0
Cabaran 30 Hari | Hari Ke-4 : Buku Kegemaran Dkna
Cabaran 30 Hari | Hari Ke-4 : Buku Kegemaran Dkna

Kali ni nak gelak besar! Ada ke patut soalan dari #kelabbloggerbenashaari tanya tentang buku kegemaran. Aduiii..nak jawab buku apa nie? Buk...

Read more »

0
Little Scientists - Proses Pembelajaran Anak
Little Scientists - Proses Pembelajaran Anak

Bila berbicara tentang anak, perkara yang selalu bermain di fikiran ibu bapa mestilah pembelajaan mereka. Bagaimana untuk membesarkan anak-...

Read more »

0
Pengakhiran 2013
Pengakhiran 2013

Pejam celik dah setaun mana berlalu dan berakhirlah tahun 2013. Banyak cerita suka dan duka sepanjang tahun 2013. Ada yang dkna kongsi bers...

Read more »

0
'Untungla' Iftar Di Masjid
'Untungla' Iftar Di Masjid

Kalau korang perasan, sejak mula berpuasa kebanyakan status dkna kat FB asyik berbuka kat masjid jer. Bila tiba jer waktu berbuka atau bert...

Read more »

0
Ramadan Is Loading
Ramadan Is Loading

Alhamdulilah..lebih kurang 5 hari lagi nak sambut puasa...pejam celik pejam celik rasa cepat sungguh masa berlalu. Kadang kala tak sedang u...

Read more »

0
Semak Slip Daftar Ujian MUET 2013
Semak Slip Daftar Ujian MUET 2013

Ada tak dikalangan korang yang ambik peperiksaan MUET untuk sesi Julai 2013? Rasanya ada yang tertanya-tanya kenapa laman web untuk sema...

Read more »

0
Trojan Musnahkan Segalanya!
Trojan Musnahkan Segalanya!

Sedih...sedih..sedih.. sebab TROJAN punya pasal habis semua data dalam pendrive dkna hilang, musnah sama sekali. SEDIH! memang sedih.  ...

Read more »

0
Last Day! Baucar Buku 1Malaysia
Last Day! Baucar Buku 1Malaysia

Hari terakhir untuk dkna guna baucar buku 1Malaysia. Masih terfikir-fikir nak beli apa untuk diri sendiri.  Kalau beli novel pon dkna bukan...

Read more »

0
Danger! Girl In Bad Mood
Danger! Girl In Bad Mood

Baca tajuk pon dah rasa seram kan..kan..kan.. kononya! hihiiii.. Jujurnya mood kelaut untuk beberapa hari.  Minggu lepas bertungkus lum...

Read more »

0
Seminar Buat Duit Dengan Blog - Denaihati
Seminar Buat Duit Dengan Blog - Denaihati

Esok akan berlangsungnya Seminar Buat Duit Dengan Blog anjuran Denaihati . Ramai rakan blogger yang hadir esok. Dkna pon tak nak melepaskan...

Read more »

0
Final Exam!!
Final Exam!!

Sedang STRESS! !  Mulai 13 - 18 Mei 2013  Gambar curi dari  nailofar-terindah.blogspot.com  &  wanhazel.blo...

Read more »

1
Rawatan Laser Di Beverly Wilshire, Tropicana City Mall
Rawatan Laser Di Beverly Wilshire, Tropicana City Mall

Korang ingat lagi tak promosi bagi rawatan kecantikan dari Beverly Wilshire ? Kali ni dkna buat rawatan kedua ditempat yang sama Beverly Wi...

Read more »

1
Wordless Wednesday - BELIA -
Wordless Wednesday - BELIA -

Read more »

1
Wordless Wednesday - Blogger -
Wordless Wednesday - Blogger -

Read more »

0
Semak Keputusan SPM Melalui SMS
Semak Keputusan SPM Melalui SMS

Patutla ramai yang post kat facebook kononya nak ambik keputusan SPM hari nie. Tergelak gak baca wall kawan-kawan yang kononya masih muda, ...

Read more »

0
9 tahun Selepas SPM
9 tahun Selepas SPM

Kisah ni berlaku beberapa hari lepas di Restoran Ayam Penyet, Alamanda. Sedang basuh tangan dan ditegur oleh seorang lelaki dalam lo...

Read more »

0
Bila Pelajar PLK Dapat Baucar Buku
Bila Pelajar PLK Dapat Baucar Buku

Ada yang tertanya-tanya PLK tu apa? Ok, kalau dulu bila sebut PJJ orang dah tau Pengajian Jarak Jauh dan sekarang lebih diketahui bahawa PL...

Read more »

0
iPad Mini Hanya Untuk Ditonton
iPad Mini Hanya Untuk Ditonton

Walaupon hari ni tak keje, Monday Blues tetap ada. Fuh! bangun pagi rasa macam mamai-mamai lagi. Ternyata dkna terkena kejutan sesi perseko...

Read more »
 
 
Top