8
Kenapa Wanita Wajib Lakukan Ujian Pap Smear
Kenapa Wanita Wajib Lakukan Ujian Pap Smear

Kenapa Wanita Wajib Lakukan Ujian Pap Smear |  Aku pasti bila sebut jer ujian pap smear pasti ramai dikalangan wanita akan rasa takut nak j...

Read more »

5
Bila Aku Naik MRT Keseorangan
Bila Aku Naik MRT Keseorangan

Bila Aku Naik MRT Keseorangan | Sebenarnya aku dah lama tak guna public transport. Aku masih ingat kali pertama aku ke Sunway Piramid den...

Read more »

7
Harga Telefon Bawah RM 1500
Harga Telefon Bawah RM 1500

Harga Telefon Bawah RM 1500 | Sekarang ni, telefon menjadi perkara paling penting dalam hidup. Kalau tertinggal telefon kat rumah, sanggup...

Read more »

8
Nasi Lemak Telur Bungkus Putrajaya
Nasi Lemak Telur Bungkus Putrajaya

Nasi Lemak Telur Bungkus Putrajaya | Beberapa hari lepas, cafe pejabat aku kena sita, jadi ramailah yang bawak bekal. Aku pulak ambil kese...

Read more »

3
Homestay Murah Di Melaka
Homestay Murah Di Melaka

Homestay Murah Di Melaka | Niat dihati nak update blog..nak update blog tapi tak menyempat . YA Allah..bizi sungguh bila jadi mak anak dua ...

Read more »

12
Bila Abang Posmen Bagi Kerjasama
Bila Abang Posmen Bagi Kerjasama

Bila Abang Posmen Bagi Kerjasama | Sejak ada anak ni, aku lebih suka membeli dalam talian jer. Barang-barang anak terutamanya jadi pilihan...

Read more »

14
Sukaneka Taska Addin Mikhail
Sukaneka Taska Addin Mikhail

Sukaneka Taska Addin Mikhail |  Minggu lepas, aku ada stalk status wasap cikgu kelas abang long. Ada la beberapa keping aktiviti dengan an...

Read more »

12
Tak Sampai Hati Tengok Anak Batuk Berkahak
Tak Sampai Hati Tengok Anak Batuk Berkahak

Cara Hilangkan Kahak Muqri | Bila anak tak sihat ni, aku tak tau nak buat macam mana. Walaupun anak dah 2 orang, tapi masih blur bila jadi...

Read more »

11
Muqri Kemaruk Meniarap
Muqri Kemaruk Meniarap

Muqri Kemaruk Meniarap |  Dah 4 bulan usia anak aku ni. Haiii..cepat sungguh membesarnya. Pejam celik, tengok dah meniarap. Genap usia 3 bu...

Read more »

5
5 Sebab Samsung S8 Jadi Pilihan Aku
5 Sebab Samsung S8 Jadi Pilihan Aku

5 Sebab Samsung S8 Jadi Pilihan | Dah 2 tahun aku pakai telefon Sony M5 ni. Banyak sangat jasanya kat aku dalam mengumpul memori gambar-ga...

Read more »

6
Good Bye Diapers
Good Bye Diapers

Good Bye Diapers | Fuh... kemain seronok bila anak dah tak pakai pampes siang malam. Jimat berganda-ganda tau. Genap usia Mikhail 3 tahun ...

Read more »

5
Raya Dengan Orang Baru
Raya Dengan Orang Baru

Mood raya lagi ke ? Dah kerja ke ? Haaaa.. Aku masih lagi cuti bersalin. Rasa macam dah lama sangat cuti. Tapi nak masuk kerja rasa malas j...

Read more »

5
Makanan Dalam Pantang Orang Bersalin
Makanan Dalam Pantang Orang Bersalin

Makanan Dalam Pantang Orang Bersalin | Pejam celik dah lebih 20 hari aku berpantang. Sekejap je anak pun dah makin membesar. Sebelum bersal...

Read more »
 
 
Top