1
Aku Juara !
Aku Juara !

Aku Juara ! | Tak sedar dah genap usia 8 bulan anak teruna nombor dua ni ha. Kalau tengokan saiz badan, ceneot je hai.. Kecik tapi bila du...

Read more »

7
Berbaloi Bercuti Di Dash Box Hotel Cyberjaya
Berbaloi Bercuti Di Dash Box Hotel Cyberjaya

Berbaloi Bercuti Di Dash Box Hotel Cyberjaya | Dah lama rasanya tak bercuti dengan keluarga...hehe. Mencari kegembiraan dengan mengembirak...

Read more »

2
Merangkak Sambil Menangis
Merangkak Sambil Menangis

Merangkak Sambil Menangis |  Orang kata anak ke-2 ni lain dari yang lain. Maksudnya tak sama perangai dengan anak yang pertama. Setakat pen...

Read more »

7
Anak-anak Tak Sihat, Ibu Pun Tumpang Sakit
Anak-anak Tak Sihat, Ibu Pun Tumpang Sakit

Anak-anak Tak Sihat, Ibu Pun Tumpang Sakit | Hari ni dah genap seminggu abanglong kena kuarantin sebab chicken pox. Berjangkit kat taska. B...

Read more »

7
Homestay Murah Di Port Dickson
Homestay Murah Di Port Dickson

Homestay Murah Di Port Dickson | Asyik tertangguh jer nak share ngan korang tempat aku menginap tempoh hari kat PD. Pada mulanya aku mencar...

Read more »

12
Kenapa Wanita Wajib Lakukan Ujian Pap Smear
Kenapa Wanita Wajib Lakukan Ujian Pap Smear

Kenapa Wanita Wajib Lakukan Ujian Pap Smear |  Aku pasti bila sebut jer ujian pap smear pasti ramai dikalangan wanita akan rasa takut nak j...

Read more »

6
Bila Aku Naik MRT Keseorangan
Bila Aku Naik MRT Keseorangan

Bila Aku Naik MRT Keseorangan | Sebenarnya aku dah lama tak guna public transport. Aku masih ingat kali pertama aku ke Sunway Piramid den...

Read more »

7
Harga Telefon Bawah RM 1500
Harga Telefon Bawah RM 1500

Harga Telefon Bawah RM 1500 | Sekarang ni, telefon menjadi perkara paling penting dalam hidup. Kalau tertinggal telefon kat rumah, sanggup...

Read more »

8
Nasi Lemak Telur Bungkus Putrajaya
Nasi Lemak Telur Bungkus Putrajaya

Nasi Lemak Telur Bungkus Putrajaya | Beberapa hari lepas, cafe pejabat aku kena sita, jadi ramailah yang bawak bekal. Aku pulak ambil kese...

Read more »

3
Homestay Murah Di Melaka
Homestay Murah Di Melaka

Homestay Murah Di Melaka | Niat dihati nak update blog..nak update blog tapi tak menyempat . YA Allah..bizi sungguh bila jadi mak anak dua ...

Read more »

12
Bila Abang Posmen Bagi Kerjasama
Bila Abang Posmen Bagi Kerjasama

Bila Abang Posmen Bagi Kerjasama | Sejak ada anak ni, aku lebih suka membeli dalam talian jer. Barang-barang anak terutamanya jadi pilihan...

Read more »
 
 
Top