9
Hantu Kek !
Hantu Kek !

Hantu Kek | Waktu aku mengandungkan Abang Long, aku memang suka makan dessert. Kedai kek kat Presint 8 tu jadi persinggahan aku setiap min...

Read more »

6
Bila Aku Naik MRT Keseorangan
Bila Aku Naik MRT Keseorangan

Bila Aku Naik MRT Keseorangan | Sebenarnya aku dah lama tak guna public transport. Aku masih ingat kali pertama aku ke Sunway Piramid den...

Read more »

8
Nasi Lemak Telur Bungkus Putrajaya
Nasi Lemak Telur Bungkus Putrajaya

Nasi Lemak Telur Bungkus Putrajaya | Beberapa hari lepas, cafe pejabat aku kena sita, jadi ramailah yang bawak bekal. Aku pulak ambil kese...

Read more »

12
Bila Abang Posmen Bagi Kerjasama
Bila Abang Posmen Bagi Kerjasama

Bila Abang Posmen Bagi Kerjasama | Sejak ada anak ni, aku lebih suka membeli dalam talian jer. Barang-barang anak terutamanya jadi pilihan...

Read more »

14
Sukaneka Taska Addin Mikhail
Sukaneka Taska Addin Mikhail

Sukaneka Taska Addin Mikhail |  Minggu lepas, aku ada stalk status wasap cikgu kelas abang long. Ada la beberapa keping aktiviti dengan an...

Read more »

9
Ulang Tahun Perkahwinan Ke-4
Ulang Tahun Perkahwinan Ke-4

Ulang Tahun Perkahwinan Ke-4 | Tik tok tik tok.. Pejam celik, 11 Ogos tempoh hari dah masuk tahun ke-4 usia perkahwinan kami. Rasa macam d...

Read more »

12
Buffet Ramadhan Bangi Golf Resort 2017
Buffet Ramadhan Bangi Golf Resort 2017

Buffet Ramadhan Bangi Golf Resort 2017 | Setiap tahun aku akan dapat jemputan dari Bangi Golf Resort (BGR) untuk buffet ramadhan. Alhamdu...

Read more »

9
Serik Minum Air Gula !
Serik Minum Air Gula !

Serik Minum Air Gula | Alahamdulilah... Dah genap 7 bulan kandungan aku. Berbaki lagi lebih kurang 2 bulan jer lagi untuk aku nikmati saat ...

Read more »

9
Kejam Perbadanan Putrajaya Ni !
Kejam Perbadanan Putrajaya Ni !

Saman Perbadanan Putrajaya | Tengahari semalam, dapat pesanan ringkas dari kawan sepejabat. Katanya Perbadanan Putrajaya buat operasi sama...

Read more »

15
Pengalaman Mikhail Di Taska
Pengalaman Mikhail Di Taska

Aku tak tau nak gelak ke nak sedih tengok kelakuan anak ni ha. Betul la orang kata, minggu pertama anak-anak ke taska, tadika atau sekolah ...

Read more »

5
Jimat Elektrik Kat Rumah, Jom Lepak Tengok Lampu Kat Putrajaya
Jimat Elektrik Kat Rumah, Jom Lepak Tengok Lampu Kat Putrajaya

Selalunya kalau ada aktiviti di Putrajaya, aku jarang sangat tahu lebih awal..hehehe. Biasanya orang yang berada luar dari kawasan ni akan ...

Read more »

12
Doktor Hint Adik Mikhail
Doktor Hint Adik Mikhail

Hari Khamis lepas, temujanji minggu ke-20 adik Mikhail, cepat sungguh masa berlalu kan. Kalau tengok perot aku kali ni, tak seperti dah 5 b...

Read more »

9
Puas Hati 12 Jam Melepak Di MAHA 2016
Puas Hati 12 Jam Melepak Di MAHA 2016

Puas Hati 12 Jam Melepak Di MAHA 2016 | Ini merupakan kali kedua aku jejak kaki ke MAHA. Apa yang menariknya di sini kali ni, memang jauh ...

Read more »
 
 
Top