3
Budak Kena Buli !
Budak Kena Buli !

Budak Kena Buli ! Dah besar budak ni..haaa.. Nka jadi abang ngah tak lama lagi ...hihiii. Bulan ni genap usia 9 bulan dan paling best, bar...

Read more »

3
HFMD Punca Taska Tutup Seminggu
HFMD Punca Taska Tutup Seminggu

HFMD Punca Taska Tutup Seminggu |  Miggu lepas, aku terima info dari cikgu kelas Abang Long mengenai penyakit berjangkit HFMD yang menular...

Read more »

8
Berbaloi Bercuti Di Dash Box Hotel Cyberjaya
Berbaloi Bercuti Di Dash Box Hotel Cyberjaya

Berbaloi Bercuti Di Dash Box Hotel Cyberjaya | Dah lama rasanya tak bercuti dengan keluarga...hehe. Mencari kegembiraan dengan mengembirak...

Read more »

9
Hantu Kek !
Hantu Kek !

Hantu Kek | Waktu aku mengandungkan Abang Long, aku memang suka makan dessert. Kedai kek kat Presint 8 tu jadi persinggahan aku setiap min...

Read more »

6
Bila Aku Naik MRT Keseorangan
Bila Aku Naik MRT Keseorangan

Bila Aku Naik MRT Keseorangan | Sebenarnya aku dah lama tak guna public transport. Aku masih ingat kali pertama aku ke Sunway Piramid den...

Read more »

8
Nasi Lemak Telur Bungkus Putrajaya
Nasi Lemak Telur Bungkus Putrajaya

Nasi Lemak Telur Bungkus Putrajaya | Beberapa hari lepas, cafe pejabat aku kena sita, jadi ramailah yang bawak bekal. Aku pulak ambil kese...

Read more »

12
Bila Abang Posmen Bagi Kerjasama
Bila Abang Posmen Bagi Kerjasama

Bila Abang Posmen Bagi Kerjasama | Sejak ada anak ni, aku lebih suka membeli dalam talian jer. Barang-barang anak terutamanya jadi pilihan...

Read more »

14
Sukaneka Taska Addin Mikhail
Sukaneka Taska Addin Mikhail

Sukaneka Taska Addin Mikhail |  Minggu lepas, aku ada stalk status wasap cikgu kelas abang long. Ada la beberapa keping aktiviti dengan an...

Read more »

9
Ulang Tahun Perkahwinan Ke-4
Ulang Tahun Perkahwinan Ke-4

Ulang Tahun Perkahwinan Ke-4 | Tik tok tik tok.. Pejam celik, 11 Ogos tempoh hari dah masuk tahun ke-4 usia perkahwinan kami. Rasa macam d...

Read more »

12
Buffet Ramadhan Bangi Golf Resort 2017
Buffet Ramadhan Bangi Golf Resort 2017

Buffet Ramadhan Bangi Golf Resort 2017 | Setiap tahun aku akan dapat jemputan dari Bangi Golf Resort (BGR) untuk buffet ramadhan. Alhamdu...

Read more »
 
 
Top