0
NUVIT DERMAL WHITE SERIES Atasi Masalah Bintik Hitam
NUVIT DERMAL WHITE SERIES Atasi Masalah Bintik Hitam

NUVIT DERMAL WHITE SERIES Atasi Masalah Bintik Hitam | Hye korang.. sihat ke? Dah lama aku tak share ngan korang tentang produk-produk keca...

Read more »

2
Viral Susu Kambing Nufael
Viral Susu Kambing Nufael

Susu Kambing Viral Nufael | Sungguh ketinggalan zaman bila aku hanya dapat tau rupanya susu kambing Nufael ni dah viral...hahah. Ya ampun.....

Read more »

0
Transformasi R&R Dengan Jenama Besar
Transformasi R&R Dengan Jenama Besar

Transformasi R&R Dengan Jenama Besar | Sape follow aku kat Ig, mesti korang tengok gambar aku dengan kawan² lain kat PLUS. Aku nak shar...

Read more »

4
Farm In The City Seri Kembangan Sangat Best !
Farm In The City Seri Kembangan Sangat Best !

Farm In The City Seri Kembangan Sangat Best ! haiii.. dah lama peram cerita ni kat draff. Gambar pun dah bercampur aduk. Nampak sangat blo...

Read more »

2
Pakej Umrah Dan Melancong Terkini | Juara Travel
Pakej Umrah Dan Melancong Terkini | Juara Travel

Pakej Umrah Dan Melancong Terkini | Juara Travel | Beberapa tahun lepas, mak aku ke tanah suci mengerjakan umrah. Aku tak ambil kisah sang...

Read more »

10
Wefie Bersama Jus Hidayah Gold Dan Menang RM 10,000
Wefie Bersama Jus Hidayah Gold Dan Menang RM 10,000

Wefie Bersama Jus Hidayah Gold Dan Menang RM 10000 |  Mood raya lagi ke? Haaaa.. dah masuk 11 Syawal ni, ada yang kerja dan ada yang masbi...

Read more »

0
Buih Mandian DASHING 2 in 1 Muka & Badan: Pelengkap Mandian Si Jejaka
Buih Mandian DASHING 2 in 1 Muka & Badan: Pelengkap Mandian Si Jejaka

  Buih Mandian DASHING 2 in 1 Muka & Badan: Pelengkap Mandian Si Jejaka | Dalam kehidupan dunia yang semakin mencabar  jejaka sen...

Read more »

4
Mont Cabana Minyak Wangi Premium
Mont Cabana Minyak Wangi Premium

Mont Cabana Minyak Wangi Premium | Sebenarnya antara aku dengan suami, dia lebih suka bau-bauan ni. Kalau nak keluar pergi kedai beli roti...

Read more »
 
 
Top