6
Pakej Murah Pulau Perhentian
Pakej Murah Pulau Perhentian

“KEINDAHAN PULAU DAN KEAJAIBAN LAUT BIRU”MENANTI ANDA! Percutian serta pengembaraan yang pasti korang tidak dapat lupakan di sebuah pula...

Read more »

20
Tertipu Dengan Milo Energy Cube !
Tertipu Dengan Milo Energy Cube !

Tertipu Dengan Milo Energy Cube ! Viral milo energy cube ni makin menjadi-jadi kan sejak akhir-akhir ni. Selalunya, disebabkan viral macam ...

Read more »

9
Kejam Perbadanan Putrajaya Ni !
Kejam Perbadanan Putrajaya Ni !

Saman Perbadanan Putrajaya | Tengahari semalam, dapat pesanan ringkas dari kawan sepejabat. Katanya Perbadanan Putrajaya buat operasi sama...

Read more »

11
Mana Nak Cari Donut Rainbow ?
Mana Nak Cari Donut Rainbow ?

Mana Nak Cari Donut Rainbow ? | Kat Putrajaya tak pernah lagi aku nampak sesiapa yang viral atau jual donut rainbow ni. Gambar yang aku jum...

Read more »

4
Cara Aku Berjimat Bila Harga Petrol Makin Naik
Cara Aku Berjimat Bila Harga Petrol Makin Naik

Cara Aku Berjimat Bila Harga Petrol Makin Naik | Hari Wilayah, bestnya masih lagi bercuti dna rasa malas nak pergi kerja esok. Tapi bila pa...

Read more »

7
KEHIDUPAN !
KEHIDUPAN !

Kehidupan.. apa yang korang boleh huraikan mengenai kehidupan? Sangat-sangat susah untuk dijelaskan mengenai kehidupan kita. Sebab setiap o...

Read more »

5
Jimat Elektrik Kat Rumah, Jom Lepak Tengok Lampu Kat Putrajaya
Jimat Elektrik Kat Rumah, Jom Lepak Tengok Lampu Kat Putrajaya

Selalunya kalau ada aktiviti di Putrajaya, aku jarang sangat tahu lebih awal..hehehe. Biasanya orang yang berada luar dari kawasan ni akan ...

Read more »

5
Masalah Kulit Kering? Sesuai Pakai De'Wajah
Masalah Kulit Kering? Sesuai Pakai De'Wajah

Masalah Kulit Kering? Sesuai Pakai De'Wajah. Pernah dengar produk De'Wajah? Aku yakin, siapa yang lahir zaman aku tahun 80-an mesti...

Read more »

9
Cendol Durian Musang King Bentong Tak Sedap!
Cendol Durian Musang King Bentong Tak Sedap!

Cendol Durian Musang King Bentong Tak Sedap! Musim durian dah habis ke? Aku tengok kat facebook pun dah tak ada yang iklan jual durian.....

Read more »

4
Luminate Serum Dan Body Spa GLAMORA Murah !
Luminate Serum Dan Body Spa GLAMORA Murah !

Lambakan produk skincare dan beauty produk dipasaran boleh buat kita keliru nak pilih yang mana satu kan? Ibarat goreng pisang panas gitu...

Read more »
 
 
Top