9
Percutian Bajet Di Melaka Arenaa Deluxe Boutique Hotel
Percutian Bajet Di Melaka Arenaa Deluxe Boutique Hotel

Percutian Bajet Di Melaka Arenaa Deluxe Boutique Hotel. Perancangan saat akhir untuk bercuti ke Melaka minggu lepas. Aku bagitau suami nak ...

Read more »

21
Struggle Demi Adik Mikhail
Struggle Demi Adik Mikhail

Penantian yang dirancang oleh aku dan suami akhirnya Allah makbulkan dengan kehadiran jasad kecil dalam rahim aku yang kini barusia 13 ming...

Read more »

5
Amalan Doa Ibu Untuk Anak
Amalan Doa Ibu Untuk Anak

7 Doa Yang Patut Setiap Ibu Amalkan Demi Anak-Anak !  Scroll dalam telefon, nak delete gambar yang tak berkaitan sebab memory dah nazak san...

Read more »

8
Kenangan 16 Tahun Lalu
Kenangan 16 Tahun Lalu

Dari Allah kita datang, kepada Allah kita kembali 12 Ogos 2000, Ahad.. 16 tahun yang lalu masih segar dalam ingatan aku saat sakaratul m...

Read more »

15
Ulang Tahun Perkahwinan Ke 3
Ulang Tahun Perkahwinan Ke 3

Alhamdulilah... Genap 3 tahun perkahwinan aku. Pejam celik, anak pun dah besar. Pejam celik, usia pun makin meningkat. Pejam celik, tanpa s...

Read more »

3
Bahaya Simpan Baki Ubat Demam Dalam Peti Sejuk
Bahaya Simpan Baki Ubat Demam Dalam Peti Sejuk

Aku tertarik dengan tajuk Ketahui Sebab tak Boleh Simpan Baki Ubat Demam Dalam Peti Sejuk di blog gosip OhBulan. Kebanyakan daripada kita ...

Read more »

3
Seronok Jumpa Abi !
Seronok Jumpa Abi !

Semalam, aku dengan Mikhail ke Kolompur tuk pickup suami. Alhamdulillah.. Suami aku dah selesai kursus selama 2 minggu. Pejam celik, sekeja...

Read more »

6
Rindu Abi !
Rindu Abi !

Kesian aku tengok Mikhail, dah seminggu dia tak jumpa Abi. Rindu ! Beberapa hari pertama, aku perasan yang dia suka panggil 'abi...abi....

Read more »

8
Duit Raya Halimunan Mikhail Di Tabung Haji
Duit Raya Halimunan Mikhail Di Tabung Haji

Ini salah satu kisah yang tertangguh yang aku nak share dengan korang... dah seminggu terperap kat dalam draft, hari ni kena publish la seb...

Read more »

9
Berbuka Puasa Di Tasik Empangan, Putrajaya
Berbuka Puasa Di Tasik Empangan, Putrajaya

Teringat zaman bercinta dulu, aku masak kat rumah lepas tu pukul 7 keluar dengan pakwe sambil pegang mangkuk tingkat cari lokasi untuk berb...

Read more »

8
Happy Birthday Abi Dan Mikhail
Happy Birthday Abi Dan Mikhail

Alhamdulilah.. 10 Mei 2016 genap usia 2 tahun anak teruna, Mikhail. Sekejap jer masa berlalu kan. Rupanya dah besar anak aku. Tak sedar rup...

Read more »

5
Lebatkan Rambut Anak Dengan D'Herbs Terlajak Laris
Lebatkan Rambut Anak Dengan D'Herbs Terlajak Laris

Waktu malam macam ni aku tilik anak selepas kawan pejabat tegur ada perubahan kat Mikhail. Maklumla, dah lama aku tak bawak Mikhail ke peja...

Read more »

12
Ziarah Mak Yang Sakit
Ziarah Mak Yang Sakit

Hari Khamis minggu lepas, suami aku dapat perkhabaran dari kampung yang mak sakit dan ada kat hospital untuk pembedahan. Mak pulak pesan, t...

Read more »

11
Gambar Pasport Pertama Mikhail
Gambar Pasport Pertama Mikhail

Aku pernah tengok family yang suka kumpul gambar pasport anak mereka setiap tahun. Menjadi hobi mereka kumpul gambar anak, jadi bila anak d...

Read more »

8
Topi Keledar Untuk Mikhail !
Topi Keledar Untuk Mikhail !

Siapa tak sayang anak kan, bawak anak naik motorsikal setiap hari. Walaupun hanya melintas seberang jalan jer dari rumah aku ke rumah penga...

Read more »
 
 
Top