9
Percutian Bajet Di Melaka Arenaa Deluxe Boutique Hotel
Percutian Bajet Di Melaka Arenaa Deluxe Boutique Hotel

Percutian Bajet Di Melaka Arenaa Deluxe Boutique Hotel. Perancangan saat akhir untuk bercuti ke Melaka minggu lepas. Aku bagitau suami nak ...

Read more »

21
Struggle Demi Adik Mikhail
Struggle Demi Adik Mikhail

Penantian yang dirancang oleh aku dan suami akhirnya Allah makbulkan dengan kehadiran jasad kecil dalam rahim aku yang kini barusia 13 ming...

Read more »

8
Kenangan 16 Tahun Lalu
Kenangan 16 Tahun Lalu

Dari Allah kita datang, kepada Allah kita kembali 12 Ogos 2000, Ahad.. 16 tahun yang lalu masih segar dalam ingatan aku saat sakaratul m...

Read more »

15
Ulang Tahun Perkahwinan Ke 3
Ulang Tahun Perkahwinan Ke 3

Alhamdulilah... Genap 3 tahun perkahwinan aku. Pejam celik, anak pun dah besar. Pejam celik, usia pun makin meningkat. Pejam celik, tanpa s...

Read more »

6
Rindu Abi !
Rindu Abi !

Kesian aku tengok Mikhail, dah seminggu dia tak jumpa Abi. Rindu ! Beberapa hari pertama, aku perasan yang dia suka panggil 'abi...abi....

Read more »

8
Duit Raya Halimunan Mikhail Di Tabung Haji
Duit Raya Halimunan Mikhail Di Tabung Haji

Ini salah satu kisah yang tertangguh yang aku nak share dengan korang... dah seminggu terperap kat dalam draft, hari ni kena publish la seb...

Read more »

9
Berbuka Puasa Di Tasik Empangan, Putrajaya
Berbuka Puasa Di Tasik Empangan, Putrajaya

Teringat zaman bercinta dulu, aku masak kat rumah lepas tu pukul 7 keluar dengan pakwe sambil pegang mangkuk tingkat cari lokasi untuk berb...

Read more »

6
Tips Berpuasa Untuk Anak [Wajib Baca]
Tips Berpuasa Untuk Anak [Wajib Baca]

Hari ni sesi persekolahan bermula macam biasa selepas 2 minggu bercuti. Pagi tadi, jalan raya pun dah mula sesak seawal pagi. Lagi sesak bi...

Read more »

8
Happy Birthday Abi Dan Mikhail
Happy Birthday Abi Dan Mikhail

Alhamdulilah.. 10 Mei 2016 genap usia 2 tahun anak teruna, Mikhail. Sekejap jer masa berlalu kan. Rupanya dah besar anak aku. Tak sedar rup...

Read more »

12
Ziarah Mak Yang Sakit
Ziarah Mak Yang Sakit

Hari Khamis minggu lepas, suami aku dapat perkhabaran dari kampung yang mak sakit dan ada kat hospital untuk pembedahan. Mak pulak pesan, t...

Read more »

15
CCSC Chow Kit | Tempat Penagih ?
CCSC Chow Kit | Tempat Penagih ?

Terlalu sibuk dengan urusan dunia sehingga aku terlupa nak share sesuatu untuk korang semua tau... sesuatu yang kadang-kala kita endah tak ...

Read more »

3
Berat Hati Ibu !
Berat Hati Ibu !

Aku rasa, korang yang bekerja mesti akan rasai apa yang aku rasa setiap pagi. Rasa berat hati nak hantar anak ke taska, tadika atau ke ruma...

Read more »

8
Isteri Super Hero !
Isteri Super Hero !

Aku percaya dan yakin, korang akan setuju dengan aku bila aku katakan isteri super hero!! Hahaaa.. Mana datangnya hero seorang isteri?  ...

Read more »

13
Cantiknya Gerhana Matahari 2016
Cantiknya Gerhana Matahari 2016

Lepas breakfast tadi, kat pejabat aku tiba-tiba kecoh. Semua serbu tangga kecemasan, aku ingat ada kes kebakaran. Rupanya dorang tengok ger...

Read more »

7
Berjangkit Dengan Anak
Berjangkit Dengan Anak

Dah masuk hari ke 4 aku selsema, Mikhail pulak dah seminggu. Berjangkit dengan anak ... hahaa.. Macam kelakar pulak bila orang tanya aku, d...

Read more »

10
Surprise ! Happy Birthday Ma
Surprise ! Happy Birthday Ma

Bulan Februari, bulan kelahiran mak. Tanggal 7 Februari 1951, itulah tarikh lahirnya mak aku. Kalau ikutkan perancangan awal, aku nak balik...

Read more »
 
 
Top