7
Cabaran Potong Kuku Baby
Cabaran Potong Kuku Baby

2070 Cabaran Potong Kuku Baby | Bila tengok jejari kecik si anak ni, rasa seriau jer kan. Nak pegang pun rasa takut sebab halus jer. Apatah...

Read more »

7
KEHIDUPAN !
KEHIDUPAN !

Kehidupan.. apa yang korang boleh huraikan mengenai kehidupan? Sangat-sangat susah untuk dijelaskan mengenai kehidupan kita. Sebab setiap o...

Read more »

8
Kenangan 16 Tahun Lalu
Kenangan 16 Tahun Lalu

Dari Allah kita datang, kepada Allah kita kembali 12 Ogos 2000, Ahad.. 16 tahun yang lalu masih segar dalam ingatan aku saat sakaratul m...

Read more »

10
KUROSE Produk Kurus Semudah A,B,C
KUROSE Produk Kurus Semudah A,B,C

Sebelum raya hari tu, aku ada dapat satu produk untuk direview. Tapi produk ni macam tak sesuai je untuk aku jadi salah seorang testimoni.....

Read more »

8
Duit Raya Halimunan Mikhail Di Tabung Haji
Duit Raya Halimunan Mikhail Di Tabung Haji

Ini salah satu kisah yang tertangguh yang aku nak share dengan korang... dah seminggu terperap kat dalam draft, hari ni kena publish la seb...

Read more »

12
Ziarah Mak Yang Sakit
Ziarah Mak Yang Sakit

Hari Khamis minggu lepas, suami aku dapat perkhabaran dari kampung yang mak sakit dan ada kat hospital untuk pembedahan. Mak pulak pesan, t...

Read more »

15
CCSC Chow Kit | Tempat Penagih ?
CCSC Chow Kit | Tempat Penagih ?

Terlalu sibuk dengan urusan dunia sehingga aku terlupa nak share sesuatu untuk korang semua tau... sesuatu yang kadang-kala kita endah tak ...

Read more »

8
Isteri Super Hero !
Isteri Super Hero !

Aku percaya dan yakin, korang akan setuju dengan aku bila aku katakan isteri super hero!! Hahaaa.. Mana datangnya hero seorang isteri?  ...

Read more »

20
VIRAL Selfie Tutup Mulut Tunjuk Cincin
VIRAL Selfie Tutup Mulut Tunjuk Cincin

Sebelum aku cerita, aku nak gelak dulu puas-puas. Entah macam mana, semua jadi viral selfie tutup mulut. Gambar pertama aku pagi tadi kat i...

Read more »

7
Kesan Selepas Bius Spinal
Kesan Selepas Bius Spinal

Sambungan dari kisah tadi [ Adik Mikhail Miscarriage ], kita terus publish supaya kenangan ini terpahat di sini. Kita mulakan tahun baru de...

Read more »

7
Adik Mikhail "Miscarriage"
Adik Mikhail "Miscarriage"

Kisah lama yang diperap dalam draff sepanjang tahun. Hari ni, sempena penutup tahun 2015, aku kongsi kisah ini supaya suatu hari nanti, bil...

Read more »

4
De'Xandra Perfume Tahan Lama
De'Xandra Perfume Tahan Lama

Kalau balik kampung, keluarga suka sangat tengok suami bersiap, sebab mengalahkan isteri. Lagi-lagi kalau keluar bilik, confirm semerbak ba...

Read more »

21
Qurta Anta Basic by Amar Baharin Berkualiti
Qurta Anta Basic by Amar Baharin Berkualiti

Fenomena sekarang, kebanyakan lelaki suka bergaya di pagi raya dengan mengenakan pakaian kurta. Fesyen terkini dengan pemilihan kurta yang...

Read more »
 
 
Top