12
Jom Panjat Meja !
Jom Panjat Meja !

Teringat waktu bulan puasa tempoh hari, setiap kali nak berbuka mesti anak buat perangai. Perangai baiknya, nak berbuka sama dengan ibu dan...

Read more »

10
Mengalah Bukan Kalah Seorang Isteri
Mengalah Bukan Kalah Seorang Isteri

Semalam buat-buat tak tau jer sempena ulang tahun perkahwinan ke-2. Wish kat suami pun dah lewat, kononya nak tunggu suami yang wish dulu. ...

Read more »

5
Codibelle Sihat Dan Cantik Selamanya
Codibelle Sihat Dan Cantik Selamanya

Beberapa hari ni, kalau korang perasan kat Facebook dan Instagram , Dkna ada share satu lagi produk kesihatan dan kecantikkan. Korang jang...

Read more »

2
Strategi Perut Ramping Sebelum Hari Raya
Strategi Perut Ramping Sebelum Hari Raya

Raya dah tak lama lagi kan, ada yang risau berat badan tak turun dan perut makin kehadapan. Malu nak berhari raya rumah saudara-mara takut ...

Read more »

6
Lokasi Kaki Pancing - Kolam Pancing Tok Batin Batu Caves
Lokasi Kaki Pancing - Kolam Pancing Tok Batin Batu Caves

Buat kaki pancing, haaa.. kat sini Dkna nak kongsi satu lokasi pancing yang menarik. Kali pertama Dkna ke sini, apa yang Dkna tengok 'w...

Read more »

5
Pecah Peluh Bila Berzumba
Pecah Peluh Bila Berzumba

Kali pertama Dkna berzumba, memang pecah peluh dibuatnya walaupun nampak ringkas dan sempoi jer zumba ni. Aktiviti ni dianjurkan oleh pihak...

Read more »

4
Happy Birthday Suami
Happy Birthday Suami

Hari ni ulang tahun kelahiran suami. Dah tua rupanya suami ku..hehehehe.. Untungla kahwin dengan bini yang jauh lebih muda kan..ehehheee.. ...

Read more »

5
Turun Berat Badan Dengan Assez Slymm
Turun Berat Badan Dengan Assez Slymm

Bukan perempuan jer nak kurus, lelaki pun nak kurus jugak atau dalam kata lain tak kembali segak seperti sebelum mendirikan rumah tangg...

Read more »

6
PROMOSI EPHYRA [ ANSURAN ]
PROMOSI EPHYRA [ ANSURAN ]

[ STICKY POST ]  Dkna menerima bayaran  ANSURAN  untuk pembelian Ephyra !! Harga promosi lebih murah dari harga pasaran. Pastikan ...

Read more »

4
Selamat Tinggal 2014
Selamat Tinggal 2014

Berakhir sudah tahun 2014. Pejam celik, sekejapnya masa berlalu..ermm..pejam celik, usia makin meningkat, anak semakin membesar dan yang pa...

Read more »

10
"Talking TOM" Permainan Untuk Anak
"Talking TOM" Permainan Untuk Anak

Bila lelaki atau suami belikan anak-anak dengan mainan tanpa pengetahuan isteri, tiba-tiba bagitau dah order mainan anak. Ok, hati gembira ...

Read more »

0
Kempiskan Perut Dengan L'arome
Kempiskan Perut Dengan L'arome

Bila dkna cakap nak sapukan L'arome kat badan, ada yang gelak sebab dorang cakap 'ko dah kurus, nak sapu kat mana..nak jadi kering ...

Read more »

0
Mikhail Masuk Universiti !
Mikhail Masuk Universiti !

Esok Mikhail akan jejak kaki kali pertama ke Universiti Utara Malaysia, Sintok Kedah. Wah ! bertuah lah anak zaman sekarang...kecil-kecil d...

Read more »

0
Mikhail Pada Usia 5 Bulan
Mikhail Pada Usia 5 Bulan

Topi senget pon tak apa, asalkan senyum...klik ! haaa.. siap ambik gambar. Ini gambar terbaru Mikhail pada usianya 5 bulan. Ermmm.. tak ...

Read more »

0
[LELAKI WAJIB BACA] Kerana Isteri
[LELAKI WAJIB BACA] Kerana Isteri

" Kalau isteri sakitkan hati suami, tandanya derhaka pada suami. Tapi bagaimana jika suami sakiti hati isteri.?" ...

Read more »

0
Otot Lengan Terbesar !
Otot Lengan Terbesar !

Bila dkna tengok gambar nie, pada mulanya fikir ni edit jer. Tak ada manusia yang lenganya sebenar nie. Rupanya betul, lengan manusia. W...

Read more »

0
Mi Hoon Goreng Ku Masin !
Mi Hoon Goreng Ku Masin !

Kalau dah niat nak masak untuk suami, jam loceng tak bunyi lagi tapi mata dah terbuka luas seawal jam 5 pagi. Wah ! tersedar sebelum alarm ...

Read more »

0
Tinggal Sebelah Jer !
Tinggal Sebelah Jer !

Rata-rata kawan-kawan bercerita, tunggu anak besar sikit jer lagi baru kita rasa macam mana nak jaga anak. Haaa.. lagi-lagi kalau anak lela...

Read more »

0
Anak Jadi Mangsa Ibu Sakit Kepala !
Anak Jadi Mangsa Ibu Sakit Kepala !

Alahai..kesian kat Mikhail..ermm.. Bila dkna sakit kepala, memang tak boleh nak layan dia sepenuhnya. Bagi jer dia baring atas tilam tu, di...

Read more »

0
SMART!! Baju Korporat Kelab Blogger Ben Ashaari
SMART!! Baju Korporat Kelab Blogger Ben Ashaari

Kisah disebalik baju korporat Kelab Blogger Ben Ashaari . Wah! setelah sekian lama baru dapat pakai baju korporat ni. Bayangkanlah s...

Read more »
 
 
Top