11
MEROYAN | Penyakit Yang Paling Menakutkan Kaum Wanita
MEROYAN | Penyakit Yang Paling Menakutkan Kaum Wanita

MEROYAN | Penyakit Yang Paling Menakutkan Kaum Wanita . Sejak akhir-akhir ni, aku selalu terbaca tanpa sengaja mengenai artikel atau kes-ke...

Read more »

7
KEHIDUPAN !
KEHIDUPAN !

Kehidupan.. apa yang korang boleh huraikan mengenai kehidupan? Sangat-sangat susah untuk dijelaskan mengenai kehidupan kita. Sebab setiap o...

Read more »

10
Sakit Pinggang Yang Amat Punca Jatuh Kat Lobi
Sakit Pinggang Yang Amat Punca Jatuh Kat Lobi

Sebelum ni, aku ada gak rasa sakit pinggang tapi biasalah bila mengandung, sintom sakit pinggang tu normal. Tambah lagi perut makin membesa...

Read more »

11
Mikhail Dah Mula Serasi Di Taska
Mikhail Dah Mula Serasi Di Taska

Dah masuk minggu ke-2 Mikhail ke taska. Drama demi drama aku kena tengok setiap hari...hahahaa. Kalau bab bangun pagi, buat masa sekarang M...

Read more »

7
Lain Yang Diimpikan, Lain Yang Dapat ! Frust !
Lain Yang Diimpikan, Lain Yang Dapat ! Frust !

Sebenarnya kan,, aku nak kongsi perasaan ni ngan korang. Perasaan frust yang amat..amat frust mengalahkan frust bercinta tau dak macam mana...

Read more »

21
Struggle Demi Adik Mikhail
Struggle Demi Adik Mikhail

Penantian yang dirancang oleh aku dan suami akhirnya Allah makbulkan dengan kehadiran jasad kecil dalam rahim aku yang kini barusia 13 ming...

Read more »

11
Cara Menggunakan Noxxa Kali Pertama
Cara Menggunakan Noxxa Kali Pertama

Serius...Dah lama aku usha jer dari jauh periuk noxxa ni. Teringin nak miliki sebab terpengaruh dengan cerita liar 'masak nasi goreng 8...

Read more »

8
Kenangan 16 Tahun Lalu
Kenangan 16 Tahun Lalu

Dari Allah kita datang, kepada Allah kita kembali 12 Ogos 2000, Ahad.. 16 tahun yang lalu masih segar dalam ingatan aku saat sakaratul m...

Read more »

12
Solekan Punca Masalah Kulit Muka
Solekan Punca Masalah Kulit Muka

Sebenarnya kan, aku tak pandai nak solek muka tebal-tebal dan kat rumah aku pun yang wajib ada hanya bedak compact, lipstik, eyeliner, eye...

Read more »

8
Duit Raya Halimunan Mikhail Di Tabung Haji
Duit Raya Halimunan Mikhail Di Tabung Haji

Ini salah satu kisah yang tertangguh yang aku nak share dengan korang... dah seminggu terperap kat dalam draft, hari ni kena publish la seb...

Read more »

15
CCSC Chow Kit | Tempat Penagih ?
CCSC Chow Kit | Tempat Penagih ?

Terlalu sibuk dengan urusan dunia sehingga aku terlupa nak share sesuatu untuk korang semua tau... sesuatu yang kadang-kala kita endah tak ...

Read more »

8
Isteri Super Hero !
Isteri Super Hero !

Aku percaya dan yakin, korang akan setuju dengan aku bila aku katakan isteri super hero!! Hahaaa.. Mana datangnya hero seorang isteri?  ...

Read more »

20
VIRAL Selfie Tutup Mulut Tunjuk Cincin
VIRAL Selfie Tutup Mulut Tunjuk Cincin

Sebelum aku cerita, aku nak gelak dulu puas-puas. Entah macam mana, semua jadi viral selfie tutup mulut. Gambar pertama aku pagi tadi kat i...

Read more »

10
Surprise ! Happy Birthday Ma
Surprise ! Happy Birthday Ma

Bulan Februari, bulan kelahiran mak. Tanggal 7 Februari 1951, itulah tarikh lahirnya mak aku. Kalau ikutkan perancangan awal, aku nak balik...

Read more »

7
Kesan Selepas Bius Spinal
Kesan Selepas Bius Spinal

Sambungan dari kisah tadi [ Adik Mikhail Miscarriage ], kita terus publish supaya kenangan ini terpahat di sini. Kita mulakan tahun baru de...

Read more »

7
Adik Mikhail "Miscarriage"
Adik Mikhail "Miscarriage"

Kisah lama yang diperap dalam draff sepanjang tahun. Hari ni, sempena penutup tahun 2015, aku kongsi kisah ini supaya suatu hari nanti, bil...

Read more »

6
Semangat Hari Isnin.. Hoyeeehh
Semangat Hari Isnin.. Hoyeeehh

Semalam mai mood rajin, sebelum tidur iron baju kerja untuk 2 hari...hehee. Kalau mood bebetul rajin, siap iron untuk seminggu. Perempu...

Read more »

6
Selfie Masih Valid Ke?
Selfie Masih Valid Ke?

Sejuk betul kat pejabat, rasa macam duduk dalam peti ais je. Boleh beku woooii. Nak buat kerja pun kaku jari menahan rasa sejuk. Ermm.. har...

Read more »

12
Inteemor Atasi Masalah Keputihan Dan  Perut Buncit
Inteemor Atasi Masalah Keputihan Dan Perut Buncit

Siapa ada masalah keputihan, angkat tangan...cepat...angkat tangan. Haid tak teratur? Cepat ngaku...Haaa.. malu eh nak mengaku? heehee.. Ok...

Read more »
 
 
Top