15
CCSC Chow Kit | Tempat Penagih ?
CCSC Chow Kit | Tempat Penagih ?

Terlalu sibuk dengan urusan dunia sehingga aku terlupa nak share sesuatu untuk korang semua tau... sesuatu yang kadang-kala kita endah tak ...

Read more »

8
Isteri Super Hero !
Isteri Super Hero !

Aku percaya dan yakin, korang akan setuju dengan aku bila aku katakan isteri super hero!! Hahaaa.. Mana datangnya hero seorang isteri?  ...

Read more »

20
VIRAL Selfie Tutup Mulut Tunjuk Cincin
VIRAL Selfie Tutup Mulut Tunjuk Cincin

Sebelum aku cerita, aku nak gelak dulu puas-puas. Entah macam mana, semua jadi viral selfie tutup mulut. Gambar pertama aku pagi tadi kat i...

Read more »

10
Surprise ! Happy Birthday Ma
Surprise ! Happy Birthday Ma

Bulan Februari, bulan kelahiran mak. Tanggal 7 Februari 1951, itulah tarikh lahirnya mak aku. Kalau ikutkan perancangan awal, aku nak balik...

Read more »

7
Kesan Selepas Bius Spinal
Kesan Selepas Bius Spinal

Sambungan dari kisah tadi [ Adik Mikhail Miscarriage ], kita terus publish supaya kenangan ini terpahat di sini. Kita mulakan tahun baru de...

Read more »

7
Adik Mikhail "Miscarriage"
Adik Mikhail "Miscarriage"

Kisah lama yang diperap dalam draff sepanjang tahun. Hari ni, sempena penutup tahun 2015, aku kongsi kisah ini supaya suatu hari nanti, bil...

Read more »

6
Semangat Hari Isnin.. Hoyeeehh
Semangat Hari Isnin.. Hoyeeehh

Semalam mai mood rajin, sebelum tidur iron baju kerja untuk 2 hari...hehee. Kalau mood bebetul rajin, siap iron untuk seminggu. Perempu...

Read more »

6
Selfie Masih Valid Ke?
Selfie Masih Valid Ke?

Sejuk betul kat pejabat, rasa macam duduk dalam peti ais je. Boleh beku woooii. Nak buat kerja pun kaku jari menahan rasa sejuk. Ermm.. har...

Read more »

12
Inteemor Atasi Masalah Keputihan Dan  Perut Buncit
Inteemor Atasi Masalah Keputihan Dan Perut Buncit

Siapa ada masalah keputihan, angkat tangan...cepat...angkat tangan. Haid tak teratur? Cepat ngaku...Haaa.. malu eh nak mengaku? heehee.. Ok...

Read more »

5
Jatuh Cinta Dengan Lipstik Korea
Jatuh Cinta Dengan Lipstik Korea

Bibir Dkna agak sensitif dengan lipstik sebab bibir mudah kering. Bila dah kering tu, jari pulak gatal nak buang kepingan yang kering. Pali...

Read more »

4
De'Xandra Perfume Tahan Lama
De'Xandra Perfume Tahan Lama

Kalau balik kampung, keluarga suka sangat tengok suami bersiap, sebab mengalahkan isteri. Lagi-lagi kalau keluar bilik, confirm semerbak ba...

Read more »

10
Mengalah Bukan Kalah Seorang Isteri
Mengalah Bukan Kalah Seorang Isteri

Semalam buat-buat tak tau jer sempena ulang tahun perkahwinan ke-2. Wish kat suami pun dah lewat, kononya nak tunggu suami yang wish dulu. ...

Read more »

5
Codibelle Sihat Dan Cantik Selamanya
Codibelle Sihat Dan Cantik Selamanya

Beberapa hari ni, kalau korang perasan kat Facebook dan Instagram , Dkna ada share satu lagi produk kesihatan dan kecantikkan. Korang jang...

Read more »

1
Tujuh Cara Kekal Diet Sihat
Tujuh Cara Kekal Diet Sihat

Ingat lagi tak Dkna pernah kongsi Strategi Perut Ramping Sebelum Raya ? Kali ni Dkna nak kongsi cara-cara untuk kekal diet sihat. Perempuan...

Read more »

3
Tudung Awning Lebih Ringkas
Tudung Awning Lebih Ringkas

Lama tak pakai tudung awning nie. Hari ni rasa nak pakai, lebih ringkas dan senang nak pakai. Sarung pada muka, terus keluar rumah. Ter...

Read more »

2
Strategi Perut Ramping Sebelum Hari Raya
Strategi Perut Ramping Sebelum Hari Raya

Raya dah tak lama lagi kan, ada yang risau berat badan tak turun dan perut makin kehadapan. Malu nak berhari raya rumah saudara-mara takut ...

Read more »

12
Thank You Air Asia Hello Bangkok
Thank You Air Asia Hello Bangkok

Bila buka emel, macam tak percaya. Baca detail.. eh betul ke ni? Tengok attachment kemudian klik kat link yang diberikan. Wah !!! bestnya...

Read more »

5
Pecah Peluh Bila Berzumba
Pecah Peluh Bila Berzumba

Kali pertama Dkna berzumba, memang pecah peluh dibuatnya walaupun nampak ringkas dan sempoi jer zumba ni. Aktiviti ni dianjurkan oleh pihak...

Read more »
 
 
Top