2
11 AMALAN SUNNAH KHUSUS BULAN RAMADHAN
11 AMALAN SUNNAH KHUSUS BULAN RAMADHAN

  11 AMALAN SUNNAH KHUSUS BULAN RAMADHAN Keutamaan Sahur Dan Mentakhirkannya S elama Tidak Khuatir Akan Terbitnya F ajar “ ...

Read more »

4
Bila Puasa Mesti Sejuk !
Bila Puasa Mesti Sejuk !

Setiap kali kita puasa, kat pejabat mesti rasa sejuka kan. Walaupun suhu aircond memang diselaraskan. Bila bulan puasa pulak, macam-macam g...

Read more »

0
Cabaran 30 Hari | Hari Ke-2 : 5 Cara Memenangi Hati Dkna
Cabaran 30 Hari | Hari Ke-2 : 5 Cara Memenangi Hati Dkna

Hari ke-2 pulak kita teruskan. Saja nak tempek muka zaman muda remaja. Macam sesuai jer dengan tajuk cabaran kali ini, cara memenangi hati ...

Read more »

18
Spontan Khamis - MERDEKA -
Spontan Khamis - MERDEKA -

"Salam Kemerdekaan Malaysia" kredit : MSG-Cyber NotaKaki : Alhamdulilah! Aku orang Malaysia :)

Read more »

25
Spontan Khamis - Nuffnang -
Spontan Khamis - Nuffnang -

Dkna Abza ^-^ Terima Kasih ' NUFFNANG ' Nuffnang p/s : harap dapat BE baru lagi ^_^

Read more »

28
Spontan Khamis - Cuti -
Spontan Khamis - Cuti -

Dkna Abza ^-^ '2 minggu dkna tak masuk opis'  (',') cilok google p/s : membayangkan fail-fail diatas  meja...

Read more »

35
Spontan Khamis - Berat Badan -
Spontan Khamis - Berat Badan -

Dkna Abza ^-^ " belum bulan puasa tapi berat badan dah susut 2kg! aku mampu, ko mampu?" tangan berurat-urat. aku ada, ...

Read more »

9
Spontan Khamis - Hari Belia 2012 -
Spontan Khamis - Hari Belia 2012 -

Dkna Abza ^-^ "excited nak p Hari Belia Negara 2012 "

Read more »

15
Spontan Khamis - Final -
Spontan Khamis - Final -

Dkna Abza ^-^ 'Peperiksaan Akhir Semester Sesi Januari 2012/2013 bermula pada 16 hingga 21 Mei 2012' google p/s : semu...

Read more »

21
Spontan Khamis - Puasa -
Spontan Khamis - Puasa -

Dkna Abza ^-^ " Hari terakhir menggantikan puasa...yaeehaaaa" godek google p/s : korang dah habis ganti posa??

Read more »

11
Spontan Khamis - APC 2012 -
Spontan Khamis - APC 2012 -

Dkna Abza ^-^ " TAHNIAH kepada semua penerima Anugerah Perkhidmatan Cemerlang 2012" cilok google p/s : susah jugak...

Read more »

20
Spontan Khamis - EOS 60D -
Spontan Khamis - EOS 60D -

Dkna Abza ^-^ 'Yes!! Canon EOS 60D' sumber : google

Read more »

17
Spontan Khamis - last minute -
Spontan Khamis - last minute -

Dkna Abza ^-^ ' suka buat kerja last minute '  p/s : dkna bz sangat

Read more »

10
Spontan Khamis - listed -
Spontan Khamis - listed -

Dkna Abza ^-^ 'kerja sekolah, attend kenduri kawen, midterm ' p/s : tak ada kaitan dengan gambar antara hidup atau mat...

Read more »

5
Spontan Khamisa -bapak playboy-
Spontan Khamisa -bapak playboy-

Dkna Abza ^-^ " papa kencing berdiri, anak kencing berlari", kata seorang bapa s umber : google p/s : bukan rekaa...

Read more »

18
Spontan Khamis - bohong -
Spontan Khamis - bohong -

Dkna Abza ^-^ ☻♥☻ /█\/█\ .||..||. ♥ Manusia Mudah dibohongi  Oleh orang yang.. DiCINTAiNYA

Read more »

20
Spontan Khamis - WW -
Spontan Khamis - WW -

Dkna Abza ^-^ " Korang perasan tak yang semalam dkna tak buat entry pasal Wordless Wednesday "

Read more »

17
Spontan Khamis - sekolah -
Spontan Khamis - sekolah -

Dkna Abza ^-^ ‎27hb :Pendaftaran Sesi Januari 2012/2013 28 - 29hb : Sesi Persekolahan Selamat tinggal Putrajaya. Kuala Lumpur sedang mena...

Read more »

20
Spontan Khamis - comey -
Spontan Khamis - comey -

Dkna Abza ^-^ ''alooooooorrrr...comey nyerrrrr mek senyum'' p/s : terasa kaki macam dah tak jejak lantai opis :)

Read more »

17
Spontan Khamis -usha awek-
Spontan Khamis -usha awek-

Dkna Abza ^-^ ayat-ayat nak ushar perempuan di facebook 1.hai ? 2.buat ap tuh ? 3.dah lama on9 ? 4.dah makan ? 5.tak keluar hari ...

Read more »
 
 
Top