0
Kenapa Perempuan Masih Single
Kenapa Perempuan Masih Single

“Kenapa perempuan masih lagi single even umur dah meningkat?”... Paras rupa – Memang tidak dinafikan paras rupa memang perkara yang pentin...

Read more »

0
:~ setitik tinta ~:
:~ setitik tinta ~:

Hanya setitik tinta sebagai renungan... 5 hakikat erti sebuah CINTA...secebis cuma Cinta kepada kehidupan kian lupa akan kematian. Cinta ...

Read more »

0
:: batuk ::
:: batuk ::

niat d ati nak upload video yg amek kat drag semalam tp kesihatan x mengizinkan...huhuu...batuk x hilang2 lagi..mmg deil betoi batuk kali ni...

Read more »

0
demam vs drag
demam vs drag

da semninggu nie batuk x gak baik2...ermmm...tp mlm nie still nak p tgk drag kat cyber....huhuuuu...layan jer la walopon demam...hahahaaaaa....

Read more »

0
~ cara tangkap hantu ~
~ cara tangkap hantu ~

bosan duk opis..xtau nak wat pa...aku buka emel... baca punya baca aku tertarik kat 1 tajuk nie...heheheeeee... jom kite pakat layanzzzz :)...

Read more »

1
~ Allah memang sengaja ~
~ Allah memang sengaja ~

* memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya kita dapat menjadi penilai yg baik. * memang ALLAH sengaja menemukan...

Read more »
 
 
Top