23
Anugerah Skrin 2012 Menghiburkan?
Anugerah Skrin 2012 Menghiburkan?

Dah seminggu tak masuk opis sebab final exam , blog pon tak terupdate. Hari minggu dkna pulak menuju ke rumah pengantin perempuan di Batu P...

Read more »

37
Lelaki Botak Idaman Wanita
Lelaki Botak Idaman Wanita

Kalau tengok jer lelaki botak  dkna pikir mereka dalam kalangan lelaki yang garang, ganas, gempak, giler, gengster dan lain-lain 'G'...

Read more »

28
Aksi Manja Hanis Zalikha
Aksi Manja Hanis Zalikha

Kalau dah terkenal dan ramai peminat, apa yang dibuat pasti akan jadi ikutan peminatnya. Tak kiralah apa juga yang dilakukan, mesti nak tir...

Read more »

22
SkyFall In Cinema
SkyFall In Cinema

Akhirnya dkna dapat jugak Menonton Filem SkyFall Bersama Bro Framestone  sebelum beliau tukar status suami orang. Terima Kasih Bro Framesto...

Read more »

22
Bantuan Rakyat 1 Malaysia 2.0 Secara Online
Bantuan Rakyat 1 Malaysia 2.0 Secara Online

Kita telah dimaklumkan bahawa Bantuan Rakyat 1 Malaysia 2.0 yang diumumkan ketika Bajet 2013 boleh diisi secara online mulai November 2012...

Read more »

8
Kenaikan Gaji Kakitangan Awam Tahun 2013
Kenaikan Gaji Kakitangan Awam Tahun 2013

Seminggu dkna tak masuk pejabat sejak sambut Hari Raya Aidiladha, hari ni baru diberikan kesihatan yang baik dengan izin dari-Nya. Baru sem...

Read more »
 
 
Top