0
Menang iPad Mini Dari Petronas
Menang iPad Mini Dari Petronas

Pheeewww... Fuh...macam tak percaya tapi memang wajib percaya dkna menerima iPad Mini baru-baru ini kat  The View, Rooftop Bar G.Tower.  ...

Read more »

0
Salam Maulidul Rasul
Salam Maulidul Rasul

Kirim kepada semua contact list anda agar mlm ini jadi malam berselawat kerana malam ini adalah malam kelahiran Nabi Muhammad saw. ا...

Read more »

0
Wordless Wednesday - Hanis Zalikha -
Wordless Wednesday - Hanis Zalikha -

Petronasbrands

Read more »

0
Doakan Keselamatan Perdana Menteri
Doakan Keselamatan Perdana Menteri

Bukan isu untuk di " POLITIK " kan. Terbaca kat wall facebook tentang Perdana Menteri Malaysia yang sedang menjalankan misi ...

Read more »

0
Nuffnang Kosong!
Nuffnang Kosong!

Cuba korang tengok Nuffnang hari nie, ada apa-apa perubahan tak? Semalam dkna tengok status kat facebook  +boni kacak   yang nuffnang dia ...

Read more »

0
Bila Bicara Mak Dara Berbicara
Bila Bicara Mak Dara Berbicara

Memang tak rugi dkna hadir ke majlis ulang tahun ke-2 blog Bicara Mak Dara . Meriah dengan gelak ketawa bila masing-masing main usik mengus...

Read more »
 
 
Top