0
9 tahun Selepas SPM
9 tahun Selepas SPM

Kisah ni berlaku beberapa hari lepas di Restoran Ayam Penyet, Alamanda. Sedang basuh tangan dan ditegur oleh seorang lelaki dalam lo...

Read more »

0
Perdana Menteri Akan Umum Kenaikan Gaji
Perdana Menteri Akan Umum Kenaikan Gaji

Semenjak berlakunya peperangan di Lahad Datu , cerita dan isu tentang kenaikan gaji kakitangan awam seakan reda dari dunia facebook dan b...

Read more »

0
Jujur Bila Berniaga Secara Online
Jujur Bila Berniaga Secara Online

Memang dah nasib dkna setiap kalo berurusan atau buat tempahan melalui online pasti ada jer masalah yang timbul. Sebelum nie pernah shoppin...

Read more »

0
Untungla Kerja Kat Admin
Untungla Kerja Kat Admin

Orang cakap kalau kerja kat admin nie memang best. Erkkk! apa yang best pon dkna tak pasti tapi sebelum dkna ditempatkan di admin, dkna mem...

Read more »

0
REVIEW : Lawak Ke Der 2
REVIEW : Lawak Ke Der 2

Kalau dah tajuknya LAWAK pasti ceritanya LAWAK. Siapa yang pernah tengok Lawak Ke Der di Istana Budaya pasti tak kering gusi bila lawak ni ...

Read more »

0
Wordless Wednesday - Pray For Sabah -
Wordless Wednesday - Pray For Sabah -

Read more »
 
 
Top