10
Mengalah Bukan Kalah Seorang Isteri
Mengalah Bukan Kalah Seorang Isteri

Semalam buat-buat tak tau jer sempena ulang tahun perkahwinan ke-2. Wish kat suami pun dah lewat, kononya nak tunggu suami yang wish dulu. ...

Read more »

5
Jangan Makan Cheese Nan Meleleh !
Jangan Makan Cheese Nan Meleleh !

Kali pertama Dkna makan roti nan yang penuh dengan cheese. Teruja sangat bila ipar cakap ada kedai cheese nan meleleh kat Kedah. Paling ter...

Read more »

8
Carseat Atau Seatbelt ?
Carseat Atau Seatbelt ?

Ada orang cakap, kenapa tak ajar anak duduk dalam carseat. Lebih selamat kalau memandu. Tapi bila kita cerita, orang cakap itu alasan.  ...

Read more »

7
Mak Dara Dengan Duit Raya
Mak Dara Dengan Duit Raya

Jamuan raya birthday di pejabat hari ni. Majlis 2 dalam 1, biasanya setiap 3 bulan, unit Dkna akan ada potluck kat pejabat. Masing-masibg b...

Read more »

4
Kisah Di Sebalik Biskut Raya Tanpa Balang
Kisah Di Sebalik Biskut Raya Tanpa Balang

Sedar tak sedar dah nak hampir ke penghujung Syawal. Tahniah buat kawan-kawan yang dah selesai puasa-6 di bulan Syawal yang mulia ni. Dkna,...

Read more »

4
Garsa Kitchen Sandwich Delivery KL
Garsa Kitchen Sandwich Delivery KL

Biasanya kalau hari minggu Dkna akan masak jer kat rumah, breakfast, lunch dan dinner semuanya hasil masakan air tangan sendiri untuk sua...

Read more »
 
 
Top