6
Family Day Kelab Blogger Ben Ashaari
Family Day Kelab Blogger Ben Ashaari

Hati berdebar-debar nie oiiittt. Macam nak akad nikah, nak luruh jantung sebabnya tak sabar nak jumpa kawan-kawan dari Kelab Blogger...

Read more »

10
Fenomena Precious Rozita Che Wan
Fenomena Precious Rozita Che Wan

Sekarang ni fenomena minyak wangi CheTa, Precious RCW  memang laris sangat. Rata-rata mengadu susah nak dapatkan stok minyak wangi CheTa . ...

Read more »

3
Pulut Mangga | Tomyam Kung
Pulut Mangga | Tomyam Kung

Lama betul tak pergi makan atau tapau makanan kat Tomyam Kung, Ayer8. Petang tadi, suami tanya nak makan pulut mangga tak? Terus motor mele...

Read more »

9
Bayar Mahal Main Sekejap
Bayar Mahal Main Sekejap

Sebenarnya, kami suami isteri memang had kan Mikhail dari main permainan seperti kat shopping mall. Tapi kadang-kadang kami yang teringin t...

Read more »

1
Kunyah Bersama Mika Sakura White
Kunyah Bersama Mika Sakura White

i Ingat  Mikhail, ingat produk Mika Sakura White. .hehehee. Mesti ramai yang tanya, produk pemutih ker? Sebab dah nama pun 'white...

Read more »

10
No Idea !
No Idea !

Sampai satu masa, kita tak ada idea nak dikongsi, nak dititipkan dalam blog sendiri. Pandang kiri, pandang kanan. Kemudian rasa nak k...

Read more »
 
 
Top