6
Dua Patah Perkataan "Tak Nak"
Dua Patah Perkataan "Tak Nak"

Kali pertama Dkna dengar, semalam. Macam tak percaya, betul ke Mikhail cakap "tak nak".. Sebab bunyinya macam laju sangat. Sa...

Read more »

9
Mari Menabung Bersama Saya
Mari Menabung Bersama Saya

Sejak Dkna join group Home Schooling  di facebook baru-baru nie, rasa macam terlalu kerdil bila mendidik dan mengajar anak sendiri. Yea laa...

Read more »

3
Cara Redeem 50% Dominos Pizza
Cara Redeem 50% Dominos Pizza

Penuh timeline facebook Dkna dengan gambar Dominos. Korang jangan lepaskan peluang untuk dapatkan pizza dari Dominos dengan harga 50% lebih...

Read more »

4
De'Xandra Perfume Tahan Lama
De'Xandra Perfume Tahan Lama

Kalau balik kampung, keluarga suka sangat tengok suami bersiap, sebab mengalahkan isteri. Lagi-lagi kalau keluar bilik, confirm semerbak ba...

Read more »

7
Ummiza Cafe | Makan Tengahari Masakan Kampung
Ummiza Cafe | Makan Tengahari Masakan Kampung

Korang mesti tertunggu-tunggu cerita di Ummiza Cafe kan? Ramai tertanya-tanya apa yang menariknya kat sana? Nampak meriah sungguh Sabtu le...

Read more »

6
Happy Birthday Dkna Abza
Happy Birthday Dkna Abza

Semalam, 30.9.2015 genap usia yang ke 28 tahun . Dah makin meningkat usia, tapi rasa macam tak cukup matang lagi..hehehe. Terima kasih Ya ...

Read more »
 
 
Top