0
Berakhirnya Tahun 2012
Berakhirnya Tahun 2012

Hari terakhir bagi tahun 2012, apa yang dikenang dan apa yang buat korang mengenangkan sesuatu? Pastinya banyak pahit dan manis telah berla...

Read more »

0
Laporan Banjir Di Kelantan
Laporan Banjir Di Kelantan

Info dari Facebook menyatakan banjir teruk di Kelantan dan banyak jalan yang ditutup oleh kenderaan ringan. Nak balik Kelantan pon masih la...

Read more »

0
Muhamad Mikhail Athif
Muhamad Mikhail Athif

Nama diberi seindah rupanya, Muhamad Mikhail Athif lahir pada 21/12/12 jam seberat 3.2 kg. Anak sulung kepada pasangan Azamimah dan Yusof ....

Read more »

0
Karnival 1001 Rasa Sate Kajang
Karnival 1001 Rasa Sate Kajang

Semalam secara tak sengaja tersinggah kat Karnival 1001 Rasa Sate Kajang . Nampak ramai orang, jadi singgah la sekejap nak tengok apa yang ...

Read more »

0
Pengurusan Rumahtangga "MASA"
Pengurusan Rumahtangga "MASA"

Siaran Motivasi Pagi di tv3 setiap hari Sabtu dan Ahad jam 7.00 pagi. Terlewat lebih kurang 15 minit siaran berlangsung, ini gara-gara ber...

Read more »

1
Permohonan Kad Pengenalan Rosak
Permohonan Kad Pengenalan Rosak

Korang dah tukar kad pengenalan baru? Haaa...dkna baru jer buat kad pengenalan baru semalam, hari ni dkna dah dapat kad pengenalan baru. Ce...

Read more »

0
Diselubungi Kabus Tebal
Diselubungi Kabus Tebal

Salam Jumaat adam dan hawa.. Seawal pagi datang ke pejabat mencari rezeki. Alhamdulillah masih diberikan nafas untuk hari ni dan akan datan...

Read more »

0
Permohonan Perkhidmatan Awam Ditapis Mulai 1 Januari 2013
Permohonan Perkhidmatan Awam Ditapis Mulai 1 Januari 2013

Baru jer baca paparan di akhbar online Berita Harian mengenai permohonan bagi mereka yang bakal menjadi kakitangan kerajaan. Ok, ringkasan...

Read more »

0
Wordless Wednesday -MCA Negeri Kelantan-
Wordless Wednesday -MCA Negeri Kelantan-

Nota Kaki : apa terlintas difikiran anda?

Read more »

0
Semak Saman AES Secara Online
Semak Saman AES Secara Online

Sebelum korang Semak Saman AES, minta tolong Thumbs Up untuk Bro Framestone dulu. DONE! Alhamdulilah...hari ini bonus dah masuk,...

Read more »

0
Klik "LIKE" Sekarang Untuk Membaca
Klik "LIKE" Sekarang Untuk Membaca

Kadang-kadang mood nak blogwalking down bila jumpa blog yang ada paparan macam nie. Kalau dkna jumpa paparan macam nie, dkna terpaksa...

Read more »

0
Majlis Makan Malam Majalah Aroma
Majlis Makan Malam Majalah Aroma

Bertempat di Rumah Tamu Datin Halijah , Sentul pada 11 Disember 2012 telah berlangsungnya Majlis Kesyukuran dan Sambutan Ulang Tahun Ke-2 M...

Read more »

0
Keseronokan Pelajar Dan Blogger Separuh Masa
Keseronokan Pelajar Dan Blogger Separuh Masa

Entah kenapa hati ni seronok sangat hari nie sambil mengemas apa yang patut kat rumah sebelum masuk semester baru, acara 5S dimulakan sele...

Read more »

0
Bonus Ke-2 Tahun 2012
Bonus Ke-2 Tahun 2012

Alhamdulilah... Slip gaji untuk bulan Disember 2012 dah keluar hari ni. Seperti yang dkna katakan dalam entry ini mengenai tarikh pembayar...

Read more »

0
Capaian HRMIS Tergendala
Capaian HRMIS Tergendala

Masuk kerja awal pagi kemudian buka Portal Rasmi HRMIS kononnya nak apply  cuti untuk next week . Seingat dkna baki cuti tahunan masih ban...

Read more »

0
Piala AFF Malaysia VS Thailand
Piala AFF Malaysia VS Thailand

Kalau ikutkan perancangan awal, dkna akan menonton perlawanan ni bersama-sama Abang Ensem . Tapi disebabkan sedikit masalah yang tak dapat ...

Read more »

0
Go Hanis Zalikha!
Go Hanis Zalikha!

Dkna baru jer baca blog Beautifulnara.com . Haaaa.. Nak tau apa yang dkna baca kat blog Abang Nara? Gosip? Gosip? Gosip?  Dkna baca cer...

Read more »

0
Wordless Wednesday - BLOGGER -
Wordless Wednesday - BLOGGER -

Read more »

0
Keputusan Peperiksaan Akhir Sesi Julai 2012/2013
Keputusan Peperiksaan Akhir Sesi Julai 2012/2013

Alhamdulilah...dkna syukur sangat hari nie bila buka web Portal Komuniti UUM  untuk tengok keputusan peperiksaan akhir semester lepas. Dup ...

Read more »

0
Hangatnya Isu Isteri Curang
Hangatnya Isu Isteri Curang

Lagi isu isteri curang yang jadi paparan Harian Metro hari ini. Bila baca tajuknya terdetik rasa sedih. Kadang kala terfikir kenapa hal se...

Read more »

0
Rezeki Dari Nuffnang
Rezeki Dari Nuffnang

Alhamdulillah.. hanya itu ucapan bagi rezeki yang Allah berikan untuk dkna.Terima kasih buat Nuffnang sebab tak terlepas pandang blog keci...

Read more »

0
Durian Party
Durian Party

Bangun pagi terus jer ingat durian kat SINI dan SINI . Muka pon belum basuh lagi dah meleleh air liur nak makan durian. Bagi peminat buah ...

Read more »

0
Menjilat Jari Menikmati Durian Crepe
Menjilat Jari Menikmati Durian Crepe

Akhirnya dkna dapat makan jugak durian crepe selepas mengidam makan durian crepe . Sebelum ni dkna hanya tengok kat facebook dan blog rupa ...

Read more »

0
ImanPuri Pilihan Hati Aku
ImanPuri Pilihan Hati Aku

ImanPuri menjadi pilihan dkna. Yea..pilihan dkna untuk mendirikan rumah tangga. Maaf! bukan berumah tangga tapi rumah yang menjadi idaman ...

Read more »

0
Mengidam Durian Crepe
Mengidam Durian Crepe

Minggu lepas dkna sempat makan beberapa biji durian...eh! beberapa ulas durian kat Kelantan. Rasanya dah lama tak makan durian. Kalau kat P...

Read more »
 
 
Top