0
Pengakhiran 2013
Pengakhiran 2013

Pejam celik dah setaun mana berlalu dan berakhirlah tahun 2013. Banyak cerita suka dan duka sepanjang tahun 2013. Ada yang dkna kongsi bers...

Read more »

0
Semakan Fasa Ke-2 PPA1M Bermula 30 Disember 2013
Semakan Fasa Ke-2 PPA1M Bermula 30 Disember 2013

Sedia maklum untuk Fasa Ke-2 PPA1M boleh disemak mulai 30 Disember 2013 jam 12.00 tengahari.  Terkini yang dkna dapat info, cabutan untuk ...

Read more »

1
BR1M : Kemaskini Status Bujang Berkahwin
BR1M : Kemaskini Status Bujang Berkahwin

Sebelum nie korang dapat BR1M dengan status bujang , untuk permohonan kali ni korang dah jadi isteri atau suami orang. Jadi korang nak moho...

Read more »

0
Permohonan BR1M 2014 Bermula Hari Ini
Permohonan BR1M 2014 Bermula Hari Ini

Permohonan BR1M bermula hari nie. Jadi korang yang layak, boleh mula memohon mulai 23 Disember 2013 sehingga 31 Januari 2014 . Lebih ku...

Read more »

0
Mesra Bersama AllDay di Mukha Cafe TTDI
Mesra Bersama AllDay di Mukha Cafe TTDI

Sekarang nie kalau ajak makan, memang laju jer dkna pergi. Seperti orang mengantuk disorongkan bantal bila terima jemputan dari BroFramesto...

Read more »

0
Wordless Wednesday - Tandas VIP -
Wordless Wednesday - Tandas VIP -

Read more »

0
Jadual Pembayaran Gaji 2014
Jadual Pembayaran Gaji 2014

Dah sampai penghujung tahun 2013, hanya tinggal beberapa hari lagi nak menjengah ke tahun baru, 2014. Bagi kakitangan awam, pembayaran gaji...

Read more »

0
Review The Hobbit - 3D
Review The Hobbit - 3D

Bagi kaki wayang, rasanya korang tak ketinggalan tengok filem terbaru The Hobbit. Semalam dkna dan suami sempat berdating bersama-sama dala...

Read more »

0
Renungan Jumaat 13 Disember 2013
Renungan Jumaat 13 Disember 2013

" Dan kepunyaan Allahlah timur dan barat, maka ke manapun kamu menghadap di situlah wajah Allah (1) . Sesungguhnya Allah Maha Luas (...

Read more »

0
Kepentingan Penyusuan dan Teknik Penyimpanan Susu Ibu
Kepentingan Penyusuan dan Teknik Penyimpanan Susu Ibu

Minggu lepas dkna join seminar teknik penyusuan ibu kat Mumdreams . Pengalaman pertama sertai seminar berkaitan dengan ibu-ibu mengandung m...

Read more »

0
Wordless Wednesday -Date-
Wordless Wednesday -Date-

Read more »

0
Seminar Teknik Penyusuan Ibu
Seminar Teknik Penyusuan Ibu

Alhamdulillah... kandungan sekarang dah cecah 15 minggu. Berbaki lebih kurang 25 minggu lagi untuk kelahiran anak kecil, pinjaman Allah swt...

Read more »

0
Wordless Wednesday - Buku Pink -
Wordless Wednesday - Buku Pink -

Bismilahirahmanirahim... :)

Read more »

0
Guest Book versi Thumb Print
Guest Book versi Thumb Print

Sekarang nie kalau pergi kenduri kawen atau apa-apa event pasti ada Guest Book . Tetamu yang datang akan tinggalkan kenangan kat Guest Book...

Read more »

0
Hari Terakhir Promosi Air Asia 2014
Hari Terakhir Promosi Air Asia 2014

Hari terakhir untuk harga promosi Air Asia bagi penerbangan 2014. Korang yang ada perancangan nak berhoneymoon atau nak balik kampung atau...

Read more »

0
Bila Dah Bekeluarga
Bila Dah Bekeluarga

Bila dah berkeluarga nie memang banyak benda yang berubah dan yang pastinya kehidupan harian. Lagi-lagi bagi perempuan, banyak komitmen dan...

Read more »

0
Jus Buah-buahan Gelas Besar  Permatang Pauh
Jus Buah-buahan Gelas Besar Permatang Pauh

Korang pernah minum jus buah dalam gelas besar? Gelas besar okeh..bukan gelas yang korang selalu bancuh kat rumah tu. Biasanya gelas besar...

Read more »

0
Wordless Wednesday - Doa -
Wordless Wednesday - Doa -

Read more »

0
Cek Pertama Nuffnang
Cek Pertama Nuffnang

Kali pertama dkna cashout duit dari Nuffnang  sebelum kahwin tempoh hari. Elok jer lepas kahwin, dapat cek dari nuffnang. Sebelum nie asyi...

Read more »

4
Resepi Kuah Laksam Kelantan
Resepi Kuah Laksam Kelantan

Tertiba jer rasa nak kongsi resepi kuah laksam dengan korang. Kali pertama percubaan buat kuah laksam sendiri. Sebenarnya...sebenarnya...se...

Read more »

0
Air Tangan Isteri Pengikat Kasih Sayang Suami
Air Tangan Isteri Pengikat Kasih Sayang Suami

Awal pagi tadi teringat lak pesanan dari keluarga, 'jangan ajar suami makan kat luar' ...ermmm.. tak pandai masak tak apa, boleh be...

Read more »

0
Wordless Wednesday - Nuffnang -
Wordless Wednesday - Nuffnang -

Read more »

0
Pakej Photographer Perkahwinan
Pakej Photographer Perkahwinan

Hari ini dkna nak kongsi dengan korang pakej photographer yang disediakan di Kelantan . Sebelum tu, cuba baca kat SINI  sebab ia berkaitan...

Read more »

0
Rumah Terbuka Pengantin Baru
Rumah Terbuka Pengantin Baru

Alhamdulillah..selesai sudah rumah terbuka pengantin baru yang diadakan semalam. Antara menu yang dihidangkan semalam nasi ayam, laksa pena...

Read more »

0
Semak Fasa Pertama PPA1M
Semak Fasa Pertama PPA1M

Korang dah semak keputusan bagi Fasa 1 PPA1M? Tahniah dkna ucapkan kepada mereka yang telah berjaya. Korang boleh terus semak permohonan te...

Read more »

3
Photo Props By Dkna Abza
Photo Props By Dkna Abza

Sebelum kahwin tempoh hari dkna rajin singgah blog-blog orang sebab nak tengok macam mana mereka buat photo props. Sekarang nie kat mana-m...

Read more »

0
Raikan Cinta Dkna Abza
Raikan Cinta Dkna Abza

NOTA KAKI : Entry nie sepatutnya di publish sebelum majlis kesyukuran perkahwinan dkna, tetapi disebabkan kekangan masa dan masalah intern...

Read more »

0
Sebenarnya Saya Isteri Dia
Sebenarnya Saya Isteri Dia

Alhamdulillah.. Syukur pada Allah swt dengan izin dan kehendak dari-Nya, Majlis Kesyukuran Perkahwinan dkna di Kelantan dan Walimatulurus d...

Read more »
 
 
Top